Sport36 - Sportfelszerelés nagykereskedelem
+36 94/367 362

Rólunk

Tisztelt Partnerünk / Leendő Partnerünk!

Köszönjük, hogy megnyitotta oldalunkat!

Cégünk FOCI-net.hu néven sok éven keresztül szolgálta ki vásárlóit. 2013-tól SPORT36 fantázia néven működünk tovább. A névváltás is jelzi cégünk életében a változást, bővítettük infrastruktúránkat, Körmenden új iroda és raktár került átadásra, modernizáltuk dekorációs műhelyünket, bővítettük személyi állományunkat a kereskedők, sportegyesületek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, gyorsabb, pontosabb kiszolgálása érdekében.

Bővített kínálatunk a teljesség igénye nélkül:

  • felszerelések, minden csapat és egyéni sportágban
  • öltöző berendezések, padok, szekrények
  • eredményjelzők, hangosítás
  • öntöző berendezések, pályakarbantartás, felújítás
  • edzés kellékek, pályafestők
  • orvosi eszközök, krémek, vitaminok
  • ajándéktárgyak, zászlók, hirdetőtáblák készítése

Cégünk képviseli Magyarországon és a környező országokban a ZEUSPORT Italia sportfelszerelés gyártót, a ZEUS kihelyezett körmendi raktárából minden magyarországi ZEUS forgalmazó, és partner egyesület gyors és pontos szállítással juthat hozzá megrendelt termékeinkhez.

Hosszútávú együttműködés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk partner/reklám csapatainknak! Kérem érdeklődjön irodánkban a részletekért.

Partner csapat kedvezményeink nem csak egyszeri beszerzésre, hanem minden pótlásra is vonatkoznak!

Kedvezmények: http://sport36.hu/hu/partnercsapati-kedvezmenyek/

Várjuk megrendelését, ajánlatkérését!

SPORT36 csapata


ZEUS Italia Közép-Európai Értékesítési központ

A ZEUS Italia1999-ben kezdte nagy kalandját a sport világában. A márkát egy csoport ambiciózus, nagyra törő, céltudatos fiatal vállalkozó hozta létre. Céljuk egy olyan márka létrehozása ami minőségben, tervezésben versenyképes az ismert sportszermárkákkal, szállítás gyorsaságában, raktárkészletben, minőségben, pedig felülmúlja azokat. Fő elv a legjobb ár/minőség arányú termékek gyártása volt! Erre a célra, a ZEUS Italia a vásárlók nagyközönségére, egyesületekre összpontosítva szolgáltatási és ügyfélszolgálati rendszere révén az igények felmérésével kezdte, hozzájuk igazítva a desinget és a gyártást. Ezt a munkát egy motivált, fiatal csapat segítette. A ZEUS Italia az évek során a projekt tevékenységét négy irányban: a kínálat bővítése, a piac (kereskedelmi hálózat bővítése), a termékfejlesztés és a hatékonyabb működés, bővítette. A stratégia. a piaci igények, minőség, vásárlók elképzeléseinek találkozását. SPORT36-ZEUS Italia kihelyezett iroda/központ: A ZEUS Italia 2013. januárjában vette fel a kapcsolatot a SPORT36-tal. Célunk a megfelelő partner megkeresése volt a Közép-Európai régióban, aki az általunk célként kitűzött feltételeknek megfelel. Saját irodával, raktározási lehetőséggel, földrajzilag a legjobb helyen lévő telephellyel rendelkezik. A vásárlók/csapatok elvárásainak megfelelő gyorsasággal, minőségben szolgálja ki partnereit, Az elmúlt időszakban a SPORT36 a legnagyobb partnerünké vált!

Letölthető katalógusunk: http://www.zeusport.it/files/Zeus_2015_completo.pdf
Oldalunk: http://www.zeusport.it/news.html

ZEUS Italia csapata 


Starlet Italia Közép-Európai értékesítési központ

A Starlet Italia Európa legnagyobb sportszer gyártója. Kínálatunkban többek között: sportkapuk, kispadok, öltöző berendezések és minden olyan termék megtalálható ami sportöltözőben, sportcsarnokban, sportpályán használnak.A termékeket edzők, szakemberek bevonásával tervezzük, készítjük, így anyagában, felhasználhatóságában a legmagasabb követelményeknek is megfelel.Új termékek fejlesztéséhez jelentős anyagi befektetéseket tesz a cég. Termékeink alapanyagtól függetlenül ( alumínium, polikarbonát, PVC, stb...) 90%-ban saját telephelyünkön készül! 2010 óta partnerünk a SPORT36 (előtte FOCI-net) célunk egy olyan magas eladási mutatókkal és szakértelemmel rendelkező Közép-Európai partner megtalálása volt, aki az általunk támasztott minden követelménynek megfelel.

Letölthető katalógusunk: http://www.starletitalia.it/catalogo.pdf
Oldalunk: http://www.starletitalia.it/

STARLET Italia csapata


GANA Sport Italia

A SPORT36 2014 óta képviseli Közép-Európában a GANA Sport sportszer és kiegészítő gyártót

A GANA Sport 1962 ben egy kis sportboltban kezte meg működését.
Jelenleg Euróba legszélesebb sporteszköz és sportszer kiegészítő, berendezés termék skálájával rendelkezik. Kínálatunkban minden olyan termék megtalálható amire kereslst van, de nagyon nehéz beszerezni. Rövid határidővel vállalunk egyéni gyártású termékek szállítását.
Termékeink megtalálhatóak az Olimpiai stadionban Rómában, vagy az Olimpiai edzőközpontban Formiában.

Kérje ajánlatunkat az oldalunkon látható termékekre, és egyedi gyártású berendezéseinkre!

Oldalunk: http://www.ganasport.net/


GAMMASPORT

A GAMMASPORT Olaszország egyik jelentős sportkiegészítő gyártója. A céget Cav. Sante Zanardo alapította 1988-ban. A dinamikusan fejlődő cég 2700 m2-en terül el, amit 2000-ben növeltek még 1200 m2 alapterülettel. Itt találhatóak meg a iroda, kiszolgáló, festő, termelő üzemek, műhelyek. A piaci elvárások növekedésével 200-ben megvásárolta a Piave Sport termékeinek értékesítői és gyártási jogait, így mind minőségben, mint kínálatban növelni tudta kapacitását. Kínálatunkban szerepel a teljesség igénye nélkül: kapuk, kispadok, játékoskijárók, lelátók, öltöző berendezések, minden kültéren és beltéren használt kiegészítő, eszköz. A SPORT36 2014.-óta partnerünk a Közép-Európai régióban.

GAMMASPORT

Letölthető katalógus: http://www.gammasport.com/attrezzature_sportive_calcio_atletica/catalogo_sfogliabile.asp
Oldalunk: http://www.gammasport.com/attrezzature_sportive_calcio_atletica/

Kiemelt partnereink