Sport36 - Sportfelszerelés nagykereskedelem
+36 94/367 362
Részletes keresés

Információ

A Termékek ára és technikai leírása

A webáruházunkban a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltozás jogát előzetes bejelentés nélkül is fennartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyílvánvaló téves, pl.: a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt mejelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától.

A tévedés, árváltozás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

 

Mérethiba miatti reklamáció

Cégünk minden egyes vásárlónak méretpróbára méretmintasort biztosít! Méretpróba nélküli vásárlás után méretre vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A méretpróbára biztosított minták kiadása partnereink részére, maximum 14 napig. A kiküldött mintatermékeket a termék csomagjába visszacsomagolva kérjük visszaküldeni. Ha a minták nem kerülnek visszaküldésre ez idő alatt, akkor a 15. napon listaáron számlázásra kerülnek 48 órás fizetési határidővel. A nem visszaküldött és kiszámlázott termékek behajtása ezután jogi útra terelődik!

Kiemelt partnereink