Sport36 - Sportfelszerelés nagykereskedelem
+36 94/367 362
Részletes keresés

Rólunk

Tisztelt Partnerünk / Leendő Partnerünk!

Köszönjük, hogy megnyitotta oldalunkat!

Cégünk FOCI-net.hu néven sok éven keresztül szolgálta ki vásárlóit. 2013-tól SPORT36 fantázia néven működünk tovább. A névváltás is jelzi cégünk életében a változást, bővítettük infrastruktúránkat, Körmenden új iroda és raktár került átadásra, modernizáltuk dekorációs műhelyünket, bővítettük személyi állományunkat a kereskedők, sportegyesületek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, gyorsabb, pontosabb kiszolgálása érdekében.

Bővített kínálatunk a teljesség igénye nélkül:

  • felszerelések, minden csapat és egyéni sportágban
  • öltöző berendezések, padok, szekrények
  • eredményjelzők, hangosítás
  • öntöző berendezések, pályakarbantartás, felújítás
  • edzés kellékek, pályafestők
  • orvosi eszközök, krémek, vitaminok
  • ajándéktárgyak, zászlók, hirdetőtáblák készítése

Cégünk képviseli Magyarországon és a környező országokban a ZEUSPORT Italia sportfelszerelés gyártót, a ZEUS kihelyezett körmendi raktárából minden magyarországi ZEUS forgalmazó, és partner egyesület gyors és pontos szállítással juthat hozzá megrendelt termékeinkhez.

Hosszútávú együttműködés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk partner/reklám csapatainknak! Kérem érdeklődjön irodánkban a részletekért.

Partner csapat kedvezményeink nem csak egyszeri beszerzésre, hanem minden pótlásra is vonatkoznak!

Kedvezmények: http://sport36.hu/hu/partnercsapati-kedvezmenyek/

Várjuk megrendelését, ajánlatkérését!

SPORT36 csapata


ZEUS Italia Közép-Európai Értékesítési központ

A ZEUS Italia1999-ben kezdte nagy kalandját a sport világában.

A márkát egy csoport ambiciózus, nagyra törő, céltudatos fiatal vállalkozó hozta létre. Céljuk egy olyan márka létrehozása ami minőségben, tervezésben versenyképes az ismert sportszermárkákkal, szállítás gyorsaságában, raktárkészletben, minőségben, pedig felülmúlja azokat.

Fő elv a legjobb ár/minőség arányú termékek gyártása volt! Erre a célra, a ZEUS Italia a vásárlók nagyközönségére, egyesületekre összpontosítva szolgáltatási és ügyfélszolgálati rendszere révén az igények felmérésével kezdte, hozzájuk igazítva a desinget és a gyártást. Ezt a munkát egy motivált, fiatal csapat segítette.

A ZEUS Italia az évek során a projekt tevékenységét négy irányban: a kínálat bővítése, a piac (kereskedelmi hálózat bővítése), a termékfejlesztés és a hatékonyabb működés, bővítette. A stratégia, a piaci igények, minőség, vásárlók elképzeléseinek találkozását.

SPORT36-ZEUS Italia kihelyezett iroda/központ: A ZEUS Italia 2013. januárjában vette fel a kapcsolatot a SPORT36-tal. Célunk a megfelelő partner megkeresése volt a Közép-Európai régióban, aki az általunk célként kitűzött feltételeknek megfelel. Saját irodával, raktározási lehetőséggel, földrajzilag a legjobb helyen lévő telephellyel rendelkezik. A vásárlók/csapatok elvárásainak megfelelő gyorsasággal, minőségben szolgálja ki partnereit.

Az elmúlt időszakban a SPORT36 a legnagyobb partnerünké vált!

Letölthető katalógusunk: http://www.zeusport.it/files/Zeus_2015_completo.pdf
Oldalunk: http://www.zeusport.it/news.html

ZEUS Italia csapata 


VIVISPORT

VIVISPORT a legnagyobb olaszországi sporteszköz és kiegészítő gyártó cég!

Kínálatukban megtalálható minden, ami a labdarúgáshoz és futsalhoz, röplabdához, kosárlabdához, valamint kézilabda sportágakhoz szükséges eszköz. Ezeken felül, kispadok, lelátók, illetve a sportpályák, tornatermek, sportcsarnokok és öltözők berendezéseit.

Berendezések, professzionális eszközök: labdarúgáshoz, röplabdához, kosárlabdához, rögbihez, strandröplabdához, strandfutballhoz. A termékek a legmagasabb követelményeknek és az európai szabványoknak is tökéletesen megfelelnek. A SPORT36 (előtte FOCI-net) 2017 óta partnere a VIVISPORTNAK!

Célunk minél több csapatot, egyesületet stb... professzionális minőségű felszerelésekkel, valamint eszközökkel a kihelyezett körmendi raktárunkból kiszolgálni, ami minden igényt a legmagasabb szinten kielégít.

Referenciáink: Szombathelyi Haladás stadion kapui, edzőpályák kapui, kispadjai, védőhálói, eredményjelzői. Újpest FC stadion egyedileg gyártott kispadjai, edző pályák kispadjai. Budapest Honvéd edzőcentrum, edzőpályák kapui, kispadjai, védőhálói, eredményjelzői. Répcelaki sportcsarnok komplett berendezései, edzőterem, küzdőtér, hálók, eredményjelzők stb...

Kiemelt partnereink